Aimpoint CompM5b product that is held by soldiers laying in the grass

Dobrodošli v svetu podjetja Group 22!

Naše podjetje je bilo ustanovljeno z namenom, da se posvetimo sodelovanju z vladnimi agencijami in specializiramo za dobavo izdelkov za obrambo in izvajanje zakonodaje. Naše delovanje je od nekdaj usmerjeno v zagotavljanje visokokakovostnih rešitev za naše stranke v varnostni in obrambni panogi.

300+

USPEŠNO ZAKLJUČENIH PROJEKTOV

30+

PARTNERJEV

20

PRIZNANJ ZA NAŠO UČINKOVITOST

22

LET ZNANJA

Naša zgodba

Naša zgodba seže daleč nazaj, saj imamo več kot dve desetletji izkušenj na področju prodaje in distribucije opreme za vojsko in izvajanje zakonodaje. Ustanovitelj in lastnik podjetja, gospod Tomaž Habinc, je v panogi deloval že pred ustanovitvijo družbe Group 22 d.o.o. Njegove izkušnje in stiki so postali neprecenljivi vir za uspešno delovanje na trgih nekdanjih jugoslovanskih držav.

Naše poslanstvo

Pri Group 22 smo zavezani k zagotavljanju vrhunskih izdelkov in storitev, ki nas postavljajo v ospredje panoge. Naše glavne dejavnosti vključujejo distribucijo in prodajo izdelkov za obrambo in izvajanje zakonodaje, poleg tega pa ponujamo tudi svetovanje in aktivno promocijo različnih rešitev proizvajalcev našim strankam. Naš cilj je zadovoljiti potrebe naših strank in nuditi celovito podporo, vključno z upravljanjem razpisov in izvedbo projektov.

Naš tržni doseg

Naša osrednja dejavnost poteka na slovenskem trgu, vendar sodelujemo tudi pri projektih v drugih državah nekdanje Jugoslavije, kot so Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna Gora, Severna Makedonija, Kosovo in Albanija. S širitvijo na teh trgih smo razširili naš nabor izdelkov, da bolje zadovoljimo potrebe izvajalcev zakonodaje in vojaških trgov.

Simunition_FX training nonlethal ammunition held by a police officer
sl_SISL
Scroll to Top