Aimpoint CompM5b product that is held by soldiers laying in the grass

Dobrodošli!

Podjetje Group 22 d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2002 z namenom zagotavljanja vrhunske opreme na področju zaščite, varnosti in reševanja. Naši glavni kupci so stranke v Sloveniji – Ministrstvo za obrambo (Slovenska vojska), Ministrstvo za notranje zadeve (Policija) in Ministrstvo za pravosodje ter stranke v sosednjih državah. Naše delovanje je bilo od nekdaj usmerjeno v zagotavljanje visokokakovostnih rešitev za naše stranke.

600+

USPEŠNO ZAKLJUČENIH PROJEKTOV

30+

PARTNERJEV

20

PRIZNANJ ZA NAŠO UČINKOVITOST

22

LET ZNANJA

Naša zgodba

Imamo več kot dve desetletji izkušenj na področju uvoza in veleprodaje raznovrstne opreme. Izkušnje zaposlenih in njihovo delo so postali neprecenljiv vir uspešnega delovanja tako na slovenskem trgu kot na trgih nekdanjih jugoslovanskih držav. Podjetje neprestano raste in širi nabor ponujene opreme.

Naše poslanstvo

Pri podjetju Group 22 smo zavezani k zagotavljanju vrhunske opreme in storitev, ki nas postavljajo v ospredje naše panoge. Glavne dejavnosti podjetja vključujejo uvoz, distribucijo in prodajo opreme na področju izdelkov za varnost, zaščito in reševanje. Poleg tega pa ponujamo tudi svetovanje in aktivno promocijo različnih rešitev proizvajalcev našim strankam. Naš cilj je zadovoljiti potrebe naših strank in nuditi celovito podporo, vključno s sodelovanjem na javnih naročilih in izvedbo projektov.

Ciljni trgi

Naša osrednja dejavnost poteka na slovenskem trgu, vendar sodelujemo tudi pri projektih v drugih državah v regiji, kot so Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna Gora, Severna Makedonija, Kosovo in Albanija. S širitvijo na te trge smo želeli ponuditi kvalitetno opremo in storitve tudi izven Slovenije.

Simunition_FX training nonlethal ammunition held by a police officer
sl_SISL
Scroll to Top